Woudagemaal en bezoekerscentrum virtueel toegankelijk als Google 'Special Collects'

Lemmer

Het Woudagemaal en bezoekerscentrum zijn vanaf vandaag virtueel te bekijken via Google Special Collects.

Google viert het 10-jarig bestaan van Google Maps met de lancering van twaalf Nederlandse bezienswaardigheden op Street View, waaronder twee Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen: De Amsterdamse Grachtengordel en het ir D.F. Woudagemaal in Lemmer. Met behulp van Google special Collects kunnen vanaf nu belangstellenden overal ter wereld kennis maken met het Woudagemaal en bezoekerscentrum in Lemmer.

Google Maps 10 jaar: 12 nieuwe bezienswaardigheden

Op 8 februari 2005 werd Google Maps gelanceerd. Hiermee werd het mogelijk om een 360°zicht te krijgen op openbare plekken zoals straten en pleinen. Met de ‘Special Collects’ zijn bezienswaardigheden over de hele wereld virtueel te bekijken. Zie ook www.woudagemaal.nl.

Auteur

Redactie Weekbladen