Nieuwe locatie voor voedselbank Zuidwest Friesland

BALK

De voedselbank Zuidwest Friesland (voormalige gemeenten Gaasterlan-Sleat en Nijefurd) is met ingang van 1 juni 2015 officieel verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Tjalke de Boerstrjitte 14 in Balk. Op de nieuwe locatie is er meer ruimte en kan de voedselbank beter voldoen aan de regelgeving.

Veilig met voedsel omgaan

De komende periode wordt er ingericht en ingewerkt volgens nieuwe logistiek. De voedselbank is bezig het keurmerk groen van de voedsel en warenautoriteit te behalen. Dit om te waarborgen dat er op een veilige manier met voedsel omgegaan wordt. De uitreiking van het certificaat willen we graag combineren met een officiële opening en een open dag in september/oktober. Nader bericht hierover volgt.

Auteur

Meintje Haringsma