Kopers slaan eerste paal nieuwbouwwoningen Beukenlaan / Havenkwartier Koudum

KOUDUM

Woensdagochtend 23 september 2015 werd onder grote belangstelling de eerste paal van de nieuw te bouwen woningen aan de Beukenlaan / Havenkwartier in Koudum geslagen.

Na het slaan genoten belangstellenden van een hapje en een drankje. Er worden vier twee onder 1 kap woningen gebouwd. Dehuizen zullen, conform de planning, in maart/ april 2016 in gebruik kunnen worden genomen. Binnenkort start tevens de bouw van een aantal vrijstaande woningen. Er zijn nog vrije bouwkavels beschikbaar. Alle kavels zijn gesitueerd aan vaarwater. Het project is ontwikkeld en wordt gerealiseerd door WF Vastgoed www.wfvastgoed.nl, verkoop en informatie via Makelaardij P.J. de Jong www.makelaardijpjdejong.nl

Auteur

Meintje Haringsma