Hielper Winterfair zoekt standhouders

HINDELOOPEN

Op 27 november 2015 zal om 17.00 uur de Hielper Winterfair van start gaan. Dit is een gezellige markt met diverse activiteiten en kraampjes rondom het Vondelingenplein aan de Nieuwstad te Hindeloopen. Deze Wnterfair is gratis te bezoeken. De kraampjes hebben een mooi uiteenlopend assortiment. Van chocolade of jam tot aan artikelen in landelijke betonlook.

Sjoelwedstrijd en superschaakbord

Daarnaast zijn er diverse activiteiten, waaronder de traditionele sjoelwedstrijd en een superschaakbord. Ook is er in nabijgelegen eetcafe een stamppotbuffet te verkijgen voor diegene met stevige trek. Dit is op reservering ( 0514-521278 ). Om ongeveer 21.00 uur zal de Hielper Winterfair sluiten. Aansluitend is er in Cafe de Brabander live muziek en meer gezelligheid. Er kunnen altijd nog standhouders bij! Voor meer informatie of opgave (tot 1 november) mailen naar de organisatie van de Hielper Winterfair; Stichting Jûngfòlk jungfolk@hotmail.com .

Auteur

Meintje Haringsma