Gelf Otter sprokkelt punten bij elkaar bij Damclub Nijemirdum

NIJEMIRDUM

Bij damclub Nijemirdum sprokkelde Gelf Otter in de eerste klasse  zijn eerste punten bij elkaar ten koste van Piet van der Wal. Ook Egge Reinsma moest in een zinderende tijdnoodfase een nederlaag incasseren tegen Pier Akkerman na een spannende partij. Igge van der Veer en Johannes van der Goot speelden een lange gelijkopgaande partij met remise als uitslag, en ook Gert Baukema en Arjen Batteram deelden de punten.

Tweede klasse

In de tweede klas liet Meine Pietersma zich te gemakkelijk wegzetten door Lucas Hoogkamp. Henk Bokma maakte optimaal gebruik van de moeilijke stand die Leffert Walinga op het bord had getoverd en nam de punten mee naar huis. Boake Pietersma had zijn tegenstander Gosse van der Veen in de hekstekking en won daardoor de partij.

Auteur

Meintje Haringsma