Bakhuizen krijgt zelfvertrouwen van winstpartij

BAKHUIZEN

Bakhuizen wist zondag met 3-1 te winnen van Flamingo SC uit Leeuwarden. De eerste tien minuten waren nog een beetje rommelig, maar daarna kreeg Bakhuizen de wedstrijd onder controle. De eerste goal viel aan de kant van Flamingo SC via een strafschop, maar dit was ook het enige offensief van de club. Bakhuizen maakte niet veel later de gelijkmaker.

Gemiste strafschop

Stefan van der Pal kreeg voor Bakhuizen ook nog een strafschop, maar miste deze. Later maakte hij wel de 2-1.Daarna werd het goede spel van Bakhuizen ook nog beloond met de 3-1. ‘Hier zaten we op te wachten. We hebben een paar keer pech gehad, dus dit is wel lekker. Hier krijg je zelfvertrouwen van’, aldus trainer Jan Stuiver.   Tekst: Jeroen Boersma

Auteur

Meintje Haringsma