Periodetitel lonkt voor Oeverzwaluwen na zege

KOUDUM

Oeverzwaluwen won afgelopen weekeinde in een strijdlustige wedstrijd met 2-0 van DWP. In de eerste helft was Oeverzwaluwen iets beter, maar wist DWP ook een paar keer gevaarlijk te worden via de counter. Desondanks viel de eerste goal aan de kant van de Koudumers. Jesper de Vries tekende in de 41e minuut voor de 1-0.

Duidelijk de betere

In de tweede helft was Oeverzwaluwen duidelijk beter, maar wist het niet verder te komen dan nog een goal. ‘Wij waren wel de betere, dat zei de tegenstander ook’, aldus trainer Jan-Willem Zwart. ‘Dit is ook een belangrijke wedstrijd voor de periode. Volgende week moeten we de wedstrijd tegen Mulier inhalen, dan zien we of we echt bovenin mee kunnen doen.’   Foto: Wietze Peterson neemt de bal aan en links staat Jesper de Vries (nr. 17) die de enige goal van de wedstrijd heeft gemaakt. Tekst: Jeroen Boersma

Auteur

Meintje Haringsma