Unieke kerkformule: U vraagt en wij draaien

KOUDUM

In het Baken in Koudum wordt op 1 november weer iets unieks gedaan: de kerk organiseert dan een U vraagt en wij draaien Clipavond.

Wegens voorgaand succes worden ook dit seizoen weer een aantal van dat soort CLIP-AVONDEN gehouden in het Baken van de Baptisten Gemeente Zuidwest Friesland in Het Baken aan de Nieuweweg 29 te Koudum. De eerste avond is op 1 november en begint om 19:30 uur. Bezoekers kunnen volop genieten van prachtige christelijke muziek met ondersteuning van eveneens bijzondere (video/dvd)beelden. Op een groot projectiescherm zijn de clips te volgen. Bezoekers mogen opgeven wat ze willen zien en horen en snelle opgave garandeert dat een clip wordt getoond. Na afloop is er koffie en thee. Wie een bijzondere clip wil delen, kan dat nu al doorgeven via e-mail: kwrinkema@hotmail.com Voor meer informatie: Klaas Rinkema: tel. 06-13583096

Auteur

Meintje Haringsma