Volle bak bij voorstelling Agent en Boef

BALK

Woensdagmiddag 21 oktober hebben ongeveer 60 kinderen en ouders in de bibliotheek van Balk een vrolijke middag gehad met de meespeelvoorstelling van Agent en Boef.

Boef was weer eens ontsnapt en haalde allerlei grappen en grollen uit, geholpen door kinderen uit het publiek. Zo waren er kinderen met fopdrollen, nep-ijsjes, griezelspinnen en een kleine winkelmeneer met nepgeld. Ze hebben Agent er allemaal flink mee in de maling genomen.  

Er schoon genoeg van hebben

Tenslotte had de arme Agent er schoon genoeg van, Boef moest maar een andere agent gaan zoeken. Agent ging zelf een een nieuwe boef nemen, eentje die niet steeds ontsnapt. Boef was toen zó bedroefd, dat een jongetje uit het publiek zijn armpje om hem heen sloeg om te troosten. Maar ... Agent bleek nu zelf ook een goede grap uit te halen! En zo eindigden ze gelukkig weer gezellig ieder aan hun eigen kant van de tralies. Eind goed, al goed. Wie de voorstelling gemist heeft, kan woensdagmiddag 18 november nog terecht voor dezelfde voorstelling in bibliotheek Sneek, om 15.00 uur.

Auteur

Meintje Haringsma