Sibble Brandenburg dwarsboomt bij Lyts Begjin

BALK

In de eerste klasse van damclub Lyts Begjin werden 2 partijen gespeeld. Ferry Verhoeff en Jaap Hoekstra moesten het tegen elkaar opnemen. Beiden speelden voor een overwinning. Het leek erop dat Hoekstra aan het langste eind zou trekken door een doorbraak naar dam te nemen, maar Verhoeff kon mooi remise maken. Terechte puntendeling dus.

Siep Berkenpas

Sibble Brandenburg dwarsboomde de aspiraties van Siep Berkepas en behaalde een verdienstelijke remise. In de tweede klasse speelden Johannes Smits en Kobus Engelsma remise. Wim Hospes kan z'n draai nog niet vinden en moest weer met 0 punten naar huis. Feike de Jong was te sterk. Jan van Berkum bracht Piet Nagelhout een nederlaag toe. Enigszins verassend was wel de overwinning van Dirk Louwerman op Fokke Mast.

Auteur

Meintje Haringsma