Bazaar voor goede doel en de PKN kerk Balk

BALK

. Eind oktober wordt voor de 11e keer in Balk een bazaar/fancy fair/kledingbeurs gehouden. In de Paadwizer is 2 dagen lang voor “elck wat wils” te vinden. Voor jong en oud zijn er activiteiten en is er van alles te koop.

De bazaar begint vrijdagavond 30 oktober om 19.00 uur in PKN-kerk de Paadwizer, Siemen de Jongstrjitte 2, Balk. Op zaterdag 31 oktober is de start om 9.30 uur. Hij eindigt om 13.00 uur . Behalve rommelmarkt is er verkoop van dameskleding en kunnen levensmiddelen worden gekocht. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Verder is er vanaf 12.00 uur snertverkoop. Met het draaiend rad zijn prachtige prijzen te winnen, er zijn raadspelletjes enzovoorts. De opbrengst gaat voor een deel naar onder andere vluchtelingenwerk Nederland, deels naar een ander goed doel en een deel is uiteraard voor de eigen PKN-kerk Balk.

Auteur

Meintje Haringsma