Lyklema en Van der Berg in de prijzen

Balk

Harich Welmoed Lyklema van rijvereniging Gaasterland behaalde zaterdag op het Concours in Staphorst met Forever in de klasse B-springen een tweede prijs met een foutloos parcours en een stijl van 83. Er deden meer dan zeventig ruiters mee.

Sonja van der Berg startte zaterdag in Warga. El Condor-pasa een zesjarige zoon van Diarado was foutloos in het L-springen, een klassiek parcours direct op tijd. Van de veertig starts eindigde ze op een tweede plaats. Met Esprit Vevet. (v. Indoctor) sprong Sonja vrijdag in Houten, een kwalificatiewedstrijd voor jumping Amsterdam. Er waren 105 starts. De combinatie bleef foutloos in het basisparcours maar helaas viel er in de barrage een balkje. Doordat ze een snelle tijd hadden neergezet kregen ze toch nog een  volgprijs.

Auteur

Meintje Haringsma