Herdenkingswandeling begraafplaats Koudum op Allerzielen

KO

udum Uitvaart Fryslân en Begrafenisvereniging Koudum organiseren voor alle inwoners van Koudum op donderdag 5 november om 19.00 uur een herdenkingswandeling op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan.

'Het biedt troost samen te herdenken, samen herinneringen op te halen aan een overleden dierbare. Wij organiseren deze gedenkavond om iedereen de mogelijkheid te bieden een kaarsje op te steken ter nagedachtenis aan een geliefd persoon. De begraafplaats wordt op een bijzondere manier verlicht en er worden gedichten voorgedragen. Allerzielen is voor iedereen, ook voor mensen die hun doden elders hebben begraven of gecremeerd en ook voor mensen met andere sociale of culturele achtergronden dan de westers – christelijke traditie,'aldus Anne Joosse en Klaaske Pries

Auteur

Meintje Haringsma