Bezwarencommissie buigt zich over weigering mestzak naast AZC

BALK

Op woensdag 11 november wordt er een openbare hoorzitting gehouden door de bezwarencommissie van gemeente De Fryske Marren waarbij het bezwaarschrift wordt behandeld tegen de weigering van een vergunning voor het plaatsen van een mestzak achter de boerderij aan de Wikelerdyk 11 in Balk. Dit is de boerderij die naast het AZC komt. De hoorzittin begint om 19.30 uur.

Belangstellenden kunnen de hoorzitting bijwonen. Het kan zijn dat een bezwaarschrift alsnog wordt ingetrokken, dat de aanvangstijden op verzoek van belanghebbenden worden gewijzigd of dat een bezwaarschrift op verzoek van belanghebbenden achter gesloten deuren wordt behandeld. Het is daarom handig om eerst te bellen of de zitting wel doorgaat. Dit kan met Ulke de Wal, secretaris van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14). Wie de stukken wil inzien, kan ook contact met hem opnemen.

Auteur

Meintje Haringsma