Dag van de Mantelzorg

DFM

Punt Twa (tot voor kort Steunpunt Mantelzorg Miks welzijn) nodigt alle mantelzorgers van harte uit voor de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

De Dag van de Mantelzorg is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. Tegelijkertijd worden zij in het zonnetje gezet met speciale activiteiten. Ook in de gemeente De Fryske Marren gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij. Dit jaar geeft het Duo De HaCo’s uit Zwolle een interactieve en vrolijke muziekvoorstelling. Daarna is er een Afternoon Tea. de dag duurt van 15.00 – 18.30 uur en wordt gehouden in Restaurant Magnolia’s (BurgGolf St. Nicolaasga) aan Legemeersterweg 16-18, Legemeer. 
Deelname is aan de Dag van de Mantelzorg is gratis, echter is opgave vooraf wel gewenst. U kunt zich opgeven t/m 6 november 2015 bij Miks welzijn via 0513-414593 of per e-mail: telefoon@miks-welzijn.nl Als iemand bij u thuis een oogje in het zeil moet houden, kunt u dat melden bij uw opgave; zo nodig kunnen we de vrijwilligers van Stand-by inschakelen. Mocht u problemen hebben met vervoer voor deze dag, dan kunt u, minimaal één dag van te voren, contact opnemen met de Stichting Vervoersdienst Skarsterlân 0513-418520 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 10.30 uur). Kent u anderen die misschien interesse hebben in de Dag van de Mantelzorg, wilt u hun naam en adres aan Punt Twa doorgeven? Dan kunnen wij hen ook een uitnodiging sturen.

Auteur

Brenda van Olphen