Alle podiumplaatsen klasse L1/L2 voor de Morraruters

KOUDUM

Op zaterdag 31 oktober 2015 organiseerde H.S.F de Morraruters een dressuurwedstrijd voor de paarden. Op deze dag werden de klassen L en M verreden. In de klasse L1/L2 bleken de Morraruters oppermachtig te zijn en hadden alle andere deelnemers het nakijken. Kenna Bakker startte met haar paard Ginfonia en won twee keer de 1e prijs met ongelooflijk hoge punten namelijk 230 en 238 pnt(=6wp). Het jurycommentaar was dan ook uitermate lovend; ze hadden nog nooit zo’n goede proef gezien en vonden het echt een voorbeeld proef.

Tweede prijzen

De beide 2 de prijzen gingen naar Miranda Venema met Klasse v/d Terpen, zij kreeg 217 en 218 pnt(=6wp) van de jury. Margriet de Bruin en haar paard Ielsa fan 'e Breewar scoorde 191 en 197 pnt(=3wp) en mocht met beide 3e prijzen huiswaarts keren. Catherine van Dijk met Annette de G. behaalde 181 en 180 pnt(=2wp) en Karin Oudesluys met Londonnich kreeg 186 pnt(1wp) van de jury. In de klasse M2 startte Lia wesselius met Zelkova en scoorde 182 pnt(1wp).  

Klasse B en Z

De klasse B en Z werden op zondag 1 november verreden, Jolanda Bouma startte met Kulibally voor de eerste keer in de klasse B en behaalde 184 pnt(1wp). In de klasse Z1 won Annemarie Bouma met Valentijn twee keer de 2e prijs met 205 en 207 pnt(=2wp). Miranda Venema startte met haar paard Domburg in de klasse Z2 en won de 3e prijs met 209 pnt(1wp). Lia Wesselius en Jaike scoorde 206 pnt(1wp). In de klasse ZZ-licht kreeg Martha Boekema met Voodoo 217 pnt(1wp) van de jury. Kenna Bakker is op zondag 1 november in Ermelo gestart in de klasse Prix st.George. Ze behaalde een score van 60.07%(1wp).

Auteur

Meintje Haringsma