Ella & Her man in Unieck in Koudum

KOUDUM

Op zaterdag 7 november aanstaande verzorgt het singer songwriters duo Ella & her man een optreden in Unieck aan de Verlengde Hoofdstraat te Koudum. Ella de Jong is een zangeres en songwriter uit Leeuwarden. Ze heeft een karakteristieke, omfloerste stem en speelt piano, trompet en melodica, onder andere bij de soulband Yanesh! waarmee ze op het North Sea Round Town Festival en Oerol Festival stond.

Her man

Her-man Woltman is gitarist en de man achter de Friese band Souldada. Afgelopen september heeft deze band een succesvolle tournee gemaakt in Zuid Afrika. Eind mei won Ella de solistenprijs van het Internationale Big Band concours in Hoofddorp. In juni won Ella & her man de singer songwriter contest van Friesland. Ella & her man maken catchy liedjes met jazzy en klassieke invloeden. De begeleiding van de grotendeels Engelstalige teksten is op klassiek gitaar en piano. De muzikanten treden op vanaf 20.30 uur in Unieck. De zaal gaat open om 20.00 uur. Er wordt entree geheven.

Auteur

Meintje Haringsma