Veel beter Bakhuizen beloont zich niet met punten

BAKHUIZEN

‘Aanvallen, aanvallen, aanvallen, één tegenaanval, aanvallen en dan toch verliezen’, zo vatte trainer Jan Stuiver van Bakhuizen de wedstrijd samen van zijn ploeg afgelopen zondag. Bakhuizen verloor met 1-0 van Sint Jacob. Minstens vijf kansen die gemakkelijker te scoren waren dan te missen, gingen er uiteindelijk niet in. In de tweede helft wist Bakhuizen zelfs te scoren, maar het lot bleek ze niet gunstig gezind.

Neergehaald

Steven van der Pal werd neergehaald, stond weer op en scoorde. Nét nadat de scheidsrechter al gefloten had voor een vrije trap. Achteraf gaf de scheidsrechter ook toe dat hij te vroeg floot. Twintig minuten voor tijd kreeg de spits van Sint Jacob de bal voor het eerst langs de verdediging en wist hij ook meteen het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren.   Tekst: Jeroen Boersma

Auteur

Meintje Haringsma