De Wâlde geeft weinig weg en wint behouden van hekkensluiter

ELAHUIZEN

De Wâlde wist dit weekend een degelijke overwinning te boeken op de hekkensluiter Zwaagwesteinde. De ploeg kwam in de vijftiende minuut nog achter, maar een minuut later wist Jouke Jan de Vries de score meteen weer gelijk te trekken. Maar trainer Martin de Jong was niet tevreden: ‘We speelden niet volgens de afspraak. We zakten niet genoeg in. We creëerden zo helemaal niks.’

Met veel geduld

In de tweede helft ging het een stuk beter en werd er twee keer uit de counter gescoord. De tweede goal van De Wâlde kwam in minuut 50 op naam van Stephan Kuiper en de 3-1 was voor Geart Hiemstra. ‘We hebben de tweede helft met heel veel geduld gevoetbald en dat heeft zich uitbetaald’, aldus Martin de Jong.   Tekst: Jeroen Boersma

Auteur

Meintje Haringsma