Sleat blijft wederom soeverein

SLOTEN

Na negen wedstrijden heeft Sleat nog geen punt laten liggen. Ook HJSC uit Hommerts werd aan de zegekar gebonden door een 4-1 overwinning op eigen veld. Topscorer Maurits Flapper zette de thuisploeg na een half uur op 1-0. Na de rust zorgde hij ook voor de 2-0, waarna een vrije trap van HJSC ook een doelpunt opleverde.

Eigen doelpunt

Wederom Flapper en een eigen doelpunt van HJSC stelden de negende overwinning op rij veilig. “Elke week zijn wij zelf ook verbaasd dat we tot nu toe de volle mep pakken”, aldus trainer Henk van Hes. “Ik weet niet wat ik precies van ons team moet denken. We gaan voor een prijs dit seizoen, aan het eind van het seizoen zien we wel welke prijs dat is.”   Foto: Kellen Cattell en Maurits Flapper in duel om de bal in het doelgebied van HJSC.jpg   Tekst: Julian van der Vegt

Auteur

Meintje Haringsma