Morraruters maken een succesvol debuut

KOUDUM

Op 7 november 2015 is Morraruter Dieuwke Draijer met haar paard El-Jemo afgereisd naar Oudega(Sm) om daar te debuteren in de klasse L2. In de eerste proef behaalde ze 189 pnt(1wp) en voor haar tweede proef kreeg ze 205 pnt(2wp) van de jury en dit leverde haar de 3e prijs op. Op dezelfde dag maar dan in Sonnega maakte Kenna Bakker haar debuut met twee paarden van Roos Stables. In de klasse L2 startte ze met Durban fan Rinsma en behaalde 195 pnt(2wp) en de 5e prijs. Met Roos Stables Fabrice scoorde ze 181 pnt(1wp). Wietske Norbruis en haar pony Kino van Orchid’s won de 2e prijs in de klasse B met 191 pnt(1wp). Dit was op een dressuurwedstrijd te Bolsward.

Op 1 november is Manon Snoek met haar paard Aristo gestart op een springwedstrijd te Vinkega. Ze maakte haar debuut in de 1.40 m klasse en sprong een foutloos parcours en won de 1e prijs.

Auteur

Meintje Haringsma