Morraruters scoren weer als vanouds

KOUDUM

Op zaterdag 14 november 2015 konden alle wedstrijdruiters en hun paarden starten op een dressuurwedstrijd te Harich. Ook een aantal Morraruters waren hier weer van de partij en scoorden, misschien wel dankzij de stormachtige wind, weer als vanouds. Kenna Bakker startte met Alant v/d Leane in de klasse Z1 en won twee keer de 2e prijs met 214 en 215 pnt(=2wp). In de klasse Z2 gingen de beide 4e prijzen naar Miranda Venema met Domburg, zij kreeg voor beide proeven 213 pnt(=2wp) van de jury. Martha Boekema en haar paard Voodoo reed in de klasse ZZ-licht 220 en 222 pnt(=2wp) bij elkaar en won twee keer de 3e prijs.

 Pony's

Op zondag 15 november waren de pony’s aan de beurt, Amarins Lycklama á Nijeholt startte met haar pony Geldau in de klasse B cat B en wist twee keer de 1e prijs in de wacht te slepen met 185 en 187 pnt(=2wp). Janita Wildschut debuteerde met haar nieuwe pony Lexy in de klasse B cat E en won de 1e prijs met 185 pnt(1wp). Samantha Konst met Ameretto scoorde in de klasse M2 in beide proeven 181 pnt(=2wp). In de klasse Z1 cat DE gingen beide 1e prijzen naar Gonnica de Bruin met Diaz fan ‘e Sudersee, zij kreeg 204 en 200 pnt(=1wp) van de jury.

Auteur

Meintje Haringsma