Weer thuisoverwinning voor Hielpen

HINDELOOPEN

Op het eigen veld blijkt Hielpen een plaag te zijn voor de bezoekende teams. Voor de derde keer dit seizoen werd een thuiswedstrijd winnend afgesloten. Zaterdag was Hielpen veel met 3-2 te sterk voor Oudega. In de 20e minuut maakte Rik Kroon de openingstreffer. Een tweede treffer wordt vervolgens afgekeurd, waarna Oudega via een penalty op gelijke hoogte komt.

Groot ongeloof

Twintig minuten na rust is het zelfs 1-2 voor Oudega, tot groot ongeloof op de bank van Hielpen. Sander Mulder doet meteen iets terug namens Hielpen waarna Tim Kroon via de penaltystip de 3-2 binnenschiet. “We maken het onszelf steeds moeilijk”, vond trainer Doede Mulder. “We geven twee goals weg. Normaal gesproken moet je deze wedstrijd met 4-0, 5-0 winnen. Al met al was het een dikverdiende overwinning.”   Tekst: Julian van der Vegt

Auteur

Meintje Haringsma