Zure nederlaag voor NOK

OUDEMIRDUM

Voor de derde week op rij heeft NOK in de 3e klasse A een nederlaag geleden. Ditmaal was DWP in Oudemirdum met 0-2 te sterk. NOK was zeker niet minder dan de tegenstander en had ook in het begin van de wedstrijd op een 1-0 voorsprong kunnen komen, maar een vrije trap ging via de binnenkant van de paal over de achterlijn. Na een aanval van NOK kwam DWP via de counter op 0-1.

Moed in de schoenen

Meteen na de rust maakte de uitploeg de 0-2, een klap die de ploeg van trainer Marco Schulte niet meer te boven kwam. “Die treffer zorgde ervoor dat de moed ons een beetje in de schoenen zakte”, aldus leider Sander Smink. “De eerste helft speelden wij redelijk goed, maar alles zat tegen. Na de tweede treffer lukte het niet meer. Het werd een rommelige wedstrijd waarbij beide teams niet veel weggaven en ook weinig kansen creëerden.   Tekst: Julian van der Vegt

Auteur

Meintje Haringsma