Freuleruiters hebben last van het weer

HARICH

Afgelopen weekend startte Sarah-Anna Brinkman van de Freuleruiters met Sergeant Pepper in Harich in de M2 dressuur. Ze had voor zichzelf het doel gesteld om 2 ontspannen proeven te rijden. Twee weken geleden had ze op het indoor in Sneek weliswaar de eerste prijs had gewonnen, maar Sarah-Anna was niet helemaal tevreden omdat Pepper toen veel spanning had in bepaalde onderdelen en er daardoor fouten werden gemaakt. Helaas werkte het weer niet mee. De harde wind en buien zorgden voor veel lawaai in de bak en er waren maar weinig pony's die er geen last van hadden. Ook Pepper was daardoor onrustig, maar Sarah-Anna kon hem ,heel knap, wel door de M2 proeven sturen. Pepper bleef gehoorzaam. Dat leverde haar 2 winstpunten op en 2 eerste prijzen. (184 en 187).


Auteur

Meintje Haringsma