Grytz&Grize Popquiz voor derde keer bij HCR Teernstra

BALK

Na het success van de vorige twee keren komt het duo Grytz&Grize zaterdag 21 november opnieuw bij HCR Teernstra te Balk met een popquiz. De quiz bleek de vorige keer behoorlijk populair en  er hebben veel mensen meegedaan om hun popkennis te testen.

Grytz&Grize hebben weer een groot aantal nieuwe vragen bedacht, die zowel geschikt zijn voor de beginner als de doorgewinterde popkenner. Ook ditmaal zal de popquiz weer bestaan uit een aantal rondes, namelijk: theorievragen, het raden van intro’s (live gespeeld), de fotoronde, vragen aan de hand van het draaiend rad ‘De Grisel’, en het raden van tekstfragmenten uit bekende popsongs. Voor het winnende team liggen er weer de flesjes ‘BoogieWoogieBeerenburg’ klaar en de uiteindelijke winnaar van de avond gaat naar huis met de Rock’nRollade.

Muziek

Evenals de vorige keer zal het duo, onder het genot van een hapje en een drankje nog een setje live muziek verzorgen. De popquiz wordt gehouden bij HCR Teernstra en begintom 21:30 uur. Voor deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd. Opgeven is mogelijk (via grytzz@gmail.com) maar niet beslist noodzakelijk. Foto: [caption id="attachment_35138" align="alignnone" width="192"]Foto  Djûra Schra Foto Djûra Schra[/caption] Djûra Schra  

Auteur

Meintje Haringsma