De goedkoopste bouwgrond in de Fryske Marren

BAKHUIZEN

De goedkoopste bouwgrond in de gemeente De Fryske Marren ligt in Bakhuizen en is te koop vanaf 19 november. Dat stelt Fedde Akkerman van Haskestaete Makelaardij in Balk.

Nu de woningmarkt voorzichtig begint te herstellen en er weer bouwkavels aan de man worden gebracht, heeft de Roelofs Groep uit Den Ham besloten om deze ontwikkeling een extra impuls te geven door de prijs van de laatste bouwkavels in het uitbreidingsplan aan de noordzijde van Bakhuizen fors te verlagen. De fraai gelegen bouwgrond wordt vanaf 19 november aangeboden voor prijzen vanaf € 100,-, per vierkante meter, exclusief omzetbelasting. Hiermee is het de laagste prijs voor bouwgrond in de gemeente De Fryske Marren. Met deze lage vierkante meterprijs komt het bouwen van een eigen woning voor veel mensen binnen bereik.

Vrijstaande en halfvrijstaande woningen

Op de kavels gelegen aan de Bakhústerfeart kunnen zowel vrijstaande- als halfvrijstaande woningen worden gebouwd. De kavels variëren in grootte van 341 tot 427 vierkante meter. Vanaf de, nabij de ijsbaan gelegen, kavels is vrij uitzicht en er kan een boot worden afgemeerd direct aan de kavels, in een eigen strook water. Via de Bakhústerfeart is er prima ontsluiting naar de Friese Meren.  

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met makelaar Fedde Akkerman van Haskestaete Makelaardij in Balk. www.haskestaete.nl.

Auteur

Meintje Haringsma