Jannie Kramer leidt Sjongkoar NetSeureMarSjonge voor allerlaatste keer

Balk

Warns - Het Warnser sjongkoar ‘Net Seure Mar Sjonge’ heeft zondag 15 november samen met andere muziekgroepen meegewerkt aan een geslaagde muzikale middag in de Paadwizer te Balk. Voor de Sjonggroep NSMS was dit de allerlaatste keer zingen onder leiding van dirigente Jannie Kramer uit Koudum. Gedurende 8 jaar heeft zij het koor enthousiast en inspirerend geleid in het zo prachtige doarps-kultuerhȗs de Spylder te Warns.

Nieuwe dirigente

Maar voor haar is nu het tijdstip aangebroken het stokje over te geven aan iemand anders. Jelly Meyer uit Joure gaat het van haar overnemen. Ook zij heeft ervaring in koordirectie en de groep heeft dan ook het volste vertrouwen in de nieuwe dirigente. Er breekt voor het koor een nieuwe uitdaging aan. Mensen die van zingen, maar ook van een stukje gezelligheid houden kunnen het moment ook aangrijpen om te komen proef zingen of zich gelijk aan te sluiten. Op dit moment is er nog plaats voor een paar sopranen, bassen en een tenor.

Auteur

Meintje Haringsma