Man zwaait met mes in Heerenveen

Heerenveen

Een 30-jarige inwoner van Oudeschoot is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden, nadat hij twee jongens met een mes bedreigde.

De jongens liepen over de Abe Lenstra Boulevard, toen ze de man uit Oudeschoot tegenkwamen. De laatste vermoedde dat iets vervelends tegen hem werd gezegd, waarop hij zijn wapen trok. Nadat hij een jongen uit het groepje met een mes bedreigde, kwam een 23-jarige man uit de gemeente De Fryske Marren tussenbeide. Ook naar hem werd vervolgens met het steekwapen gezwaaid. De verdachte koos vervolgens het hazenpad, maar kon later worden aangehouden op de Van Kleffenslaan in Heerenveen. Er werd geen mes aangetroffen. Mogelijk heeft hij dat in zijn vlucht weggegooid. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur

Redactie Digitaal