Sinterklaasintocht in Koudum

KOUDUM

 Op 21 november zet Sinterklaas weer voet aan wal in Koudum. Rond 13.15 uur zal zijn boot aanmeren in de haven van Koudum. Vergezeld van zijn Pieten gaat het dan in een gezellige stoet richting de Hoofdstraat. In het centrum, de hoofdstraat en rond het nieuwe muziekpodium het Centrium zijn er allerlei activiteiten bedacht om de Sint welkom te heten en er wordt natuurlijk een mooi feest gevierd in de Klink. ]

Start winkeliersactie

De Sinterklaasintocht wordt door de deelnemende winkeliers aan de jaarlijkse decemberactie mogelijk gemaakt. 21 november is dan ook meteen de start van deze actie van de Koudumer Ondernemersvereniging. Iedere klant maakt bij de deelnemende winkeliers kans op mooie prijzen. De kassabon van iedere aankoop geld als lot. Op zaterdag 5 december zal de eerste trekking plaatsvinden in café Tarantella om 17.30 uur. De tweede trekking volgt op woensdag 30 december om 19.00 uur in Café Spoorzicht.

Auteur

Meintje Haringsma