Details zorgen voor verlies De Wâlde

ELAHUIZEN

Veel verschil zat er afgelopen zaterdag niet tussen De Wâlde en CVVO uit Lemmer, maar twee goals in het voordeel van de Lemsters zorgden voor een 2-0 nederlaag voor De Wâlde. Al na zes minuten was het raak voor CVVO. Rond de 30e minuut was er een grote kans op de gelijkmaker, maar de bal spatte uiteen op de lat. Zes minuten in de tweede helft werd de voorsprong verdubbeld door CVVO.

Geen grote kansen meer

De Wâlde drong nog wel aan, maar grote kansen leverde het offensief niet meer op. “We hebben verloren door kleine details”, concludeerde trainer Martin de Jong. “We speelden de tweede helft prima voetbal, creëerden ook kleine mogelijkheden, maar niet een hele grote zoals in de eerste helft. Toen stonden wij als staf en spelers op de bank al te juichen. Het was qua spelbeeld een gelijkwaardige wedstrijd, alleen scoren zij de goals.”   Tekst: Julian van der Vegt

Auteur

Meintje Haringsma