Inspirerende color craving kleurworkshop

BALK

Op dinsdag 17 november is er bij kapsalon Jeannet in Balk een inspirerende color craving kleur workshop georganiseerd. Op deze avond zijn er 3 modellen in de pastel tinten van color craving gekleurd. Het resultaat was heel bijzonder.

Laatste kleuren

Naar aanleiding van deze avond kan de kapsalon haar klanten nieuwe kleuren bieden die geheel volgens de laatste kleur trends zijn. ' Wij hebben ons laten inspireren door de Keune color craving om deze nieuwe kleurtrends toe te passen. De color craving heeft 8 pasteltinten, of uitgesproken felle kleuren. De kleuren vervagen geleidelijk, maar keune producten geeft de mogelijkheid om deze kleuren thuis bij te houden,'aldus de kapsalon.  

Info

Voor meer info; kapsalon jeannet Lytse Side 7 Balk 0514602731

Auteur

Meintje Haringsma