Korfbal: KV DTG weet niet te winnen van de Waterpoort

Balk

Sneek – Na vorige week te hebben gewonnen in een prima wedstrijd nam KV DTG het afgelopen zaterdag op tegen De Waterpoort. Helaas kon KV DTG deze lijn niet doorzetten en verloor in een matige wedstrijd.

Het was de thuis ploeg die gelijk de eerste afval wist te scoren en gelijk op voorsprong kwam. Na de 2-0 zette KV DTG de achtervolging in en wist via 2 fraaie doelpunten de stand weer gelijk te trekken.  Gaande de eerste helft ging de score gelijk op ,echter was het De Waterpoort die de rust in ging met een nipte voorsprong van 6-9.

Onvoldoende

De tweede helft wist KV DTG nog 4 maal te scoren, helaas was dit niet voldoende tegen het goed spelende Waterpoort en werd de wedstrijd verloren met 10-16. KV DTG speelt as zaterdag 28 november om 15:20 thuis tegen KV Noordenveld, voorafgaande aan de wedstrijd neem het 2de het op tegen Noordenveld 2 om 14:05

Auteur

Meintje Haringsma