Kledingsponsor voor jeugd korfbalvereniging DTG

BALK

Afgelopen week werd de nieuwe kledingsponsor van alle jeugdteams van korfbalvereniging DTG bekend gemaakt. Helemaal nieuw is de naam van de kledingsponsor niet. Veehandel F. J. Visser uit Wijckel was als bedrijf al bekend als sponsor van verschillende jeugdteams maar is nu als bedrijf verbonden aan álle jeugdteams. In sporthal de Trime werden voorafgaand aan de wedstrijd van DTG 1 de nieuwe shirts gepresenteerd. De jeugdcommissie van DTG had zoveel mogelijk jeugdleden gevraagd om het nieuwe wedstrijd-shirt te presenteren aan het publiek. De tribunes waren goed gevuld.

 

Beetje zenuwachtig

Soms een beetje zenuwachtig, maar erg enthousiast, kwammen de kinderen trots hun nieuwe shirts ‘showen’ op muziek. De sponsor, vertegenwoordigd door Freddie en Rosilda Visser, namen zowel de bloemen als de presentatie van de nieuwe shirts hartelijk in ontvangst. Erna volgde een spannende wedstrijd van DTG’s eerste die ze wonnen met 21-19 van TDK.

Auteur

Meintje Haringsma