Tamara Ketelaar wint Sinterklaaswedstrijd bij Manege Janssen

MOLKWERUM

Zaterdag 28 november werd vond de jaarlijkse Sinterklaaswedstrijd plaats bij Manege Janssen in Molkwerum.

De deelname van de manegeleden was overweldigend. Ook de Kwintoleden mochten meedoen in een aparte rubriek. De Sinterklaas wedstrijd kent een aantal vaste onderdelen. Er wordt van start gegaan met een dressuur proef die door alle deelnemers verreden wordt, ingedeeld qua niveau. Daarna kan men kiezen of men gaat deelnamen aan het springen of een spel onderdeel. Uiteindelijk als alle onderdelen zijn afgerond komt er een Overall winnaar uit die de wisselbeker in ontvangst mag nemen. Ook dit jaar was het weer enorm spannend wie dit zou worden, omdat de uitslagen erg dicht bij elkaar lagen. Elk jaar komt Sinterklaas met zijn Pietermannen om de prijsuitreiking te verzorgen, maar helaas konden dit jaar alleen zijn 2 hulp pieten langs komen. De grote winnaar was Tamara Ketelaar met een eerste en tweede prijs, De overall winnaar 2015.   Iedere deelnemer kreeg een lekkere chocolade letter en een ere vaantje mee als aandenken aan deze gezellige wedstrijd. Uitslagen: Dressuur F2 : 1. Zara van der Werf, 2.Iris Kooistra, 3. Anna Holleman, 4. Birit Snijders Dressuur F3 : 1. Irene Wijenberg, 2.Nynke Valk, 3. Merel Bloem, 4. Ilse Femke de Jong, 5.  Valerie van Roelje Dressuur F3 gevorderd :1. Laila Vogel, 2.Tamara Ketelaar, 3. Sylke Hooijmeijer Dressuur Kwintoleden : 1. Myrthe Hooijmeijer, 2. Danique Homma Springen : 1. Marije Veltman, 2. Sylke Hooijmeijer, 3. Nina de Boer, 4. Symona Wildschut Spelonderdeel : 1. Tamara Ketelaar, 2. Noortje Elings, 3. Anna Holleman, 4. Sigrid van der Gaast, 5.  Merel Bloem Redactie: IVR Janssen Foto’s: I. Hooijmeijer

Auteur

Meintje Haringsma