Zure nederlaag Oeverzwaluwen

KOUDUM

Drie punten hadden voor Oeverzwaluwen de eerste plaats opgeleverd in de 3e klasse A, maar Joure ging er met de drie punten vandoor. In de achtste minuut kwam de uitploeg al op een 0-1 voorsprong. Een tam Oeverzwaluwen kon daar in de eerste helft niet veel tegenover zetten. Na rust was het spel beter, maar in de 88e minuut counterde Joure naar de 0-2, waarna de wedstrijd gespeeld was.

 

Terecht

Trainer Jan Willem Zwart: “Op basis van de eerste helft was de nederlaag terecht. We waren niet goed en het tempo was te laag. De absolute passie hadden we in de tweede helft wel, maar het onbrak aan grote kansen. We hadden lang kunnen voetballen, maar een doelpunt hadden we niet gemaakt.”   Tekst: Julian van der Vegt Foto:  Evert Schreur passeert een speler van Joure passeren. Robbert Zonderland (links) kijkt toe.

Auteur

Meintje Haringsma