Marriage course binnenkort weer in Koudum

KOUDUM

Vanaf 14 januari 2016 wordt in Op ‘e Hichte in Koudum weer de Marriage Course gegeven. Een goede relatie is niet vanzelfsprekend en aan ieder huwelijk moet gewerkt worden. Daarom is deze cursus een aanrader voor ieder echtpaar. De Marriage Course kun je zien als een APK voor je relatie. Welke onderdelen lopen soepel en waar is misschien wat onderhoud of zelfs vernieuwing bij nodig? Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. Er wordt niet gewerkt in groepen, maar als echtpaar ga je met z’n tweeën aan de slag. En elke avond begint met een heerlijk diner-voor-twee.

APK voor het huwelijk

De cursusdata zijn 14, 21 en 28 januari, 4, 11, 18 en 25 februari 2016 van 18.30 tot 21.30 uur. De cursus wordt aangeboden door de kerken in Koudum. Van de cursisten wordt een bijdrage in de onkosten gevraagd van de warme maaltijden, consumpties en cursusmateriaal. Opgeven kan bij Klaas en Tjitske Rinkema, tel. 06-40785225, mail tjitskerinkema@hotmail.com of bij Jouke en Anneke Siemensma, tel. 06-49417879, mail annekesiemensma@hetnet.nl. Meer informatie over de cursus is te vinden op www.marriagecourse.nl

Auteur

Meintje Haringsma