Lemster Mannenkoor treedt op 27 december op in Martinikerk Koudum

KOUDUM

In de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw is er op zondag 27 december een optreden van het Lemster Mannenkoor dat dan een Oudjaarsconcert verzorgt in de Martinikerk te Koudum. Dit koor is al jaren een begrip in de korenwereld. Het gehele jaar 2015 staat in het teken van het 50-jarig jubileum. Dirigent Harm van der Meer neemt in januari volgend jaar, na veertig jaar, afscheid als dirigent van het koor. Het optreden in Koudum is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om de leidsman met de karakteristieke lange, nu grijze manen, en de even kenmerkende donkere snor, nog een laatste keer in actie te zien. Het wordt zijn laatste optreden als dirigent van het koor.

Kaarten en een drankje

Na afloop is er een drankje in gebouw “Op ‘e Hichte”. Het concert begint om 16.00 uur. Kaartenzijn  te verkrijgen bij boekhandel Muizelaar (Hoofdstraat 10, Koudum) en op 27 december aan de kassa. Meer informatie: www.koudum.nl/verenigingen-stichtingen/cultureel/de-sudwester-cultureel/

Auteur

Meintje Haringsma