Flinke Winter Favorieten: Winter Wonderland Weekend

HEMELUM

Op 12 en 13 december kan er  tijdens de Flinke Winter Favorieten weer naar hartenlust gewinkeld worden in het weiland van de Flinkefarm in Hemelum. Na een enorm succesvolle zomer editie van de Flinke Favorieten, is het nu de beurt aan de winter variant. Het evenement vindt plaats op de Flinkefarm, in de boerderij, op het erf en in het weiland. De deelnemers staan verspreid in 24 pagodetenten, houten huisjes, eigen pop-up winkels en diverse mobiele foodtrucks. In het midden is een grote ruimte ingericht van waaruit de catering plaatsvindt. De catering tijdens beide dagen is vers en ambachtelijk en zal worden verzorgt door onder andere. De dorpswinkel uit Balk, Hungry Little Bastards heeft homemade Snert en Vitamine Bo met winter smoothies gemaakt met boerenkool, het nieuwste powerfood in the USA. Royaal Belegd verwent de gasten met een wildstoofpot gerecht.

Kids workshop en een barbier

Voor de kinderen zijn er speciale kids workshops en ook aan de mannelijke bezoekers is dit keer extra gedacht in de vorm van een barbier, een collectie schipperstruien van Roosenstein Wolke, meegebracht door Skipperland uit Lemmer. Om de sfeer optimaal te krijgen tijdens het weekend zijn er singer-songwriters, diverse muzikanten en bands geboekt, met onder meer Midday Winter en Ali en Tommy, die hun nieuwste EP promoten.

Informatie

De openingstijden voor beide dagen zijn van 11.00uur tot 18.00uur. De entree voor de Flinke Favorieten bedraagt slechts 4,50 euro per volwassene, kinderen tussen 4-12 jaar betalen 1,00 euro en de kleinste bezoekers (tot 4 jaar) mogen gratis het creatieve evenemententerrein betreden. Parkeren is gratis. De Flinkefarm ligt aan het Flinkeboskje 2 in Hemelum.

Auteur

Meintje Haringsma