Welmoed Lyklema succesvol met Erlina

Balk

Koudum. Zaterdag startte Diana Postma van Rijvereniging Gaasterland na een wedstrijdpauze met Alke 468 in de klasse Z1 dressuur. Ze reed één proef en met 209 punten mochten ze de derde prijs in ontvangst nemen. Zondag verscheen Janny Schotanus aan de start met Bulifia in de klasse M1dressuur. Hun proef werd beloond met 184 punten en een vierde prijs.

Annemarieke Olff is na een lange wedstrijdpauze zaterdag weer gestart met Architect en het ZZ-licht in Koudum. Hier behaalde de combinatie een derde prijs met 212 punten. Zondag startte Annemarieke in Emmeloord in de Prix St. Georges met Waleska en behaalde daar een mooie score van 62.50%

Springen

Welmoed Lyklema  verscheen zondag aan de start in het M springen in Sneek met haar paard Erlina. Het eerste parcours reed ze foutloos en daarna mocht ze de barrage rijden. Ze reed een snelle barrage in een tijd van 33.67 en dat was goed voor de eerste prijs. Daarna reed ze het tweede parcours dat direct op tijd werd verreden. Ze reed een foutloos rondje in een tijd van 53,63 en daarmee werd ze tweede. Op de foto Welmoed Lyklema met Erlina

Auteur

Meintje Haringsma