Volleybalvereniging De Wâlde geheel in het nieuw

ELAHUIZEN

 De grote wens van de enthousiaste volleyballers van De Wâlde, nieuwe shirts en trainingspakken, is na een jaar van voorbereiding in vervulling gegaan. De sporters spelen nu in kleding met een compleet nieuw ontwerp en zijn af van het fletse geel. Wel zijn de alom bekende clubkleuren geel/groen creatief verwerkt.

Nieuw tenue

Met succes deed De Wâlde een beroep op lokale en regionale ondernemers om het nieuwe tenue mogelijk te maken. Op de shirts van het eerste heren team prijkt het logo van Subsidiebegeleiding Pecu Nova, dames 1 draagt Eetcafé De Nieuwe Melkfabriek op de rug en het tweede dames team weet zich gesteund door CarXpert Smit. En dankzij Zeilcentrum Allemansend, Installatiebedrijf Hettinga, RVS Westra, Idee techniek Engineering, Meerbouw en BreehornYachting dragen de volleyballers van De Walde voor wedstrijden met trots de nieuwe trainingspakken. Ze zijn daarmee voor een optimale warming-up helemaal klaar om de sportieve strijd aan te gaan. Mensen die ook willen volleyballen bij de Wâlde, kunnen contact opnemen via Mariëlle Zweers (0514-604080) en vrijblijvend eens meetrainen om de sfeer te proeven.

Auteur

Meintje Haringsma