Lustrum voor Winterwandeltocht Stavoren

STAVOREN

Voor iedereen, die na de kerstdagen weer een paar overtollige pondjes weg wil werken en alle andere wandelliefhebbers, organiseert IJsclub Eensgezindheid op maandag 28 december voor de vijfde keer een winterwandeltocht.

Op deze winteravond tussen de kerstdagen en de jaarswisseling kan er tijdens een sfeervolverlichte wandeling, langs de zeedijk en door de Noardermar tussen Stavoren en Molkwerum, genoten worden van de prachtige sterrenhemel, brandende vuurkorven, verlichte boerderijen, chocolademelk of glühwijn en meer.
De wandelaars van de 11 en 16 km kunnen tussen 17.00 en 18.00 uur starten vanuit de IJsselmeerzaal van De Kaap. De wandelaars van de tocht van 5 kilometer kunnen starten tussen 17.30 en 18.00 uur. Om de kosten te dekken wordt volwassenen een inleg van € 7,- gevraagd, kinderen tot en met 12 jaar mogen voor € 4,- meelopen. De inleg kan aan de start worden voldaan. Ongeacht de afstand die deze avond gelopen wordt, ligt er aan de finish een medaille klaar. Om er voor te zorgen dat er voldoende te eten en te drinken is voor iedereen is opgave vooraf gewenst. Dit kan via 06-11730130, ijsclubstavoren@hotmail.com of de website www.ijsclubstavoren.nl.

Auteur

Marike Van der Molen