Opnieuw verlies voor Sleat

SLOTEN

  Na een fantastische seizoenstart heeft Sleat zaterdag voor de derde keer op rij verloren. In Creil werd het 3-0. ‘Als je een keer verliest is dat niet erg, maar dan moet dat knopje tussen de oren weer om. Daarom ben ik ook blij dat het voor ons nu winterstop is’, aldus trainer Henk van Hes. Het vertrouwen in de groep was er wel degelijk en Sleat begon niet slecht. Beide elftallen kregen kansen, maar voor rust was het Creil dat wist te scoren.

Toenemend vertrouwen

Vijf minuten na rust kreeg Creil een strafschop die werd gestopt door de keeper en het vertrouwen bij Sleat nam weer toe. Maar er veranderde weinig in het spel en Van Hes besloot meer risico’s te nemen door er een aanvaller bij te zetten. Door de ruimtes die achterin ontstonden kon Creil twintig minuten voor tijd de 2-0 maken en scoorde het gauw daarna ook de 3-0.   Tekst: Jeroen Boersma

Auteur

Meintje Haringsma