Oeverzwaluwen laat zich verrassen door SDS

KOUDUM

  Oeverzwaluwen leek dit weekend een gemakkelijke wedstrijd tegemoet te gaan tegen SDS, dat laatste stond in de 3e klasse. Echter bleek dit anders uit te pakken, met een 2-1 verlies. Na ongeveer een half uur kwam SDS op voorsprong, waarna Oeverzwaluwen pas in de 52e minuut iets terug wist te doen.

Strafschot

Het team uit Koudum mocht maar een paar minuten van de gelijke score genieten, want al snel kreeg SDS een strafschop die het feilloos binnen schoot. ‘We hebben ondermaats gepresteerd. Dit seizoen zal met pieken en dalen gaan en dit was duidelijk een dal. We waren niet goed in staat goede kansen af te ronden’, legde Oeverzwaluwen-trainer Jan Willem Zwart uit. Zijn ploeg staat nu zesde, met vier punten achterstand op de nummer één.   Tekst: Jeroen Boersma  

Auteur

Meintje Haringsma