Balk zet sterke reeks door

Balk

Vv Balk heeft tegen Omlandia wederom drie punten weten te behalen en gaat als nummer twee de winterstop in.

Koploper Oranje Nassau wist zijn wedstrijd ook te winnen, waardoor het gat nog steeds één punt is. De eindstand in Balk was 2-1. ,,We hebben onszelf tekort gedaan door niet meer te scoren. We hebben dik verdiend gewonnen", vertelde trainer Dick Sangers na afloop. Na iets meer dan een half uur spelen wist Pieter Wijnja de score te openen met een kopbal uit de rebound, na een mooie actie van Johannes Altena. In de tweede helft werden er verschillende gele kaarten uitgedeeld over en weer, wat Karst Geertsma uiteindelijk zijn tweede gele kaart bezorgde. Maar ook daarna was Balk sterker en scoorde Johannes Altena tien minuten voor tijd de 2-0 binnen. In de blessuretijd wist Omlandia nog iets terug te doen. Jeroen Boersma

Auteur

Redactie