Goed spelend Hielpen verliest in Creil

Creil

Ze speelden een van de betere wedstrijden van het seizoen, maar toch gingen ze met lege handen naar huis: Hielpen verloor met 3-1 van Creil en gaat als zesde de winterstop in.

De ploeg kwam in de tiende minuut nog wel op voorsprong, met een kopbal van Remco Kuipers uit een corner. ‘Toen hadden we eigenlijk voor rust nog 2-0 moeten maken. We hebben grote kansen gehad, maar het zat allemaal niet mee’, licht Hielpen-trainer Doede Mulder toe. Na rust kwamen de spelers van Creil heel wat sterker uit de kleedboxen en na 8 minuten in de tweede helft stond het weer gelijk. In de vijfenzestigste minuut kwam Creil op voorsprong, waarna Hielpen weer iets gevaarlijker werd. De gelijkmaker had moeten vallen, maar wederom lukte het allemaal net niet. Vijf minuten voor tijd besliste Creil de wedstrijd. ‘Voor rust waren wij beter, na rust maakten zij de dienst uit. Wij hebben enorme kansen gemist’, aldus Mulder die zijn spelers overigens niks verwijt. ‘Ik ben trots op mijn spelers, ze speelden heel volwassen. We zijn aan het bouwen. We hebben jaren onderin gestaan en nu staan we zesde. We hoeven geen kampioen te worden, maar het is fijn dat we toch ergens meedoen.’

Auteur

Redactie