Kerstkuier in Sloten met herder

SLOTEN

Op zaterdagavond 19 december organiseert sociaal/cultureel centrum de Poarte in Sloten samen met het koor de Sleattemer Kaaien ,muziekkorps Sted Sleat en vele vrijwilligers een inspirerende kerstkuiertocht.

Vanaf 18.30 beginnen groepjes deelnemers, onder leiding van een herder aan de tocht door de sfeervol verlichte stad. Net als 2015 jaar geleden begint de tocht met een volkstelling en zal onderweg het verhaal worden uitgebeeld op diverse locaties met muziek, zang en tekst. In de Poarte kan men na afloop onder het genot van warme chocolademelk en glühwein nog even gezellig nazitten. Hier komen de zangers en het korps samen om de avond muzikaal af te sluiten.

Warme kleren

Het bestuur van het centrum nodigt iedereen uit om mee te doen met deze hartverwarmende tocht in een sprookjesachtig dekor. Het is geschikt voor jong en oud, maar warme kleren zijn wel aan te bevelen. De deelname is gratis, bij de uitgang staat een doos voor een vrijwillige bijdrage.

Auteur

Meintje Haringsma