Makkum blijkt te sterk voor NOK

Makkum

NOK wist dit weekend weinig in te brengen tegen Makkum en verloor jammerlijk met 4-1.

In eerste instantie kwam de ploeg uit Oudemirdum na iets meer dan een half uur nog wel op voorsprong via Menno Haga. Op dat moment was NOK ook wel de sterkere ploeg, maar net voor rust kwam Makkum wel langszij. Tien minuten in de tweede helft benutte Makkum een strafschop en NOK was duidelijk nog niet bijgekomen, want meteen daarna lag ook de 3-1 al in het net. Even later werd ook de laatste goal van de middag gemaakt aan de kant van Makkum. ‘We zullen na de winter wel punten moeten pakken. We hebben een voordeel en dat is dat we alle tegenstanders op kunstgras nu gehad hebben’, aldus trainer Sander Smink. Afgelopen zaterdag speelde NOK in Makkum ook op kunstgras. ‘Ik wil het niet als excuus gebruiken, maar wij zijn er totaal niet aan gewend. Daarnaast was Makkum ook gewoon een goede en felle tegenstander.’ NOK gaat nu als twaalfde de winter in, in een competitie met veertien teams.

Auteur

Redactie