Woudsend niet opgewassen tegen koploper Scharnegoutum

Scharnegoutum

De koploper in de 5e klasse, Scharnegoutum, bleek een maatje te groot voor Woudsend afgelopen weekend. De score liep op tot 0-4.

In de eerste helft waren beide teams nog redelijk aan elkaar gewaagd. Net voor rust wist Scharnegoutum de score te openen en dus ging Woudsend op de valreep rusten met een achterstand. Al gauw na het fluitsignaal voor de tweede helft werd ook de 0-2 binnengeschoven en toen wist de ploeg van trainer Douwe Zeldenrust dat het een lastige middag zou worden. De derde en vierde goal vielen luttele minuten na elkaar, rond de zeventigste minuut. Woudsend staat op dit moment achtste in de competitie en dat is een stukje lager dan in voorgaande jaren. Zeldenrust weet waar het aan ligt: ‘we staan op dit moment ver onder ons niveau. We hebben dit jaar te maken gehad met veel blessures en de nodige pech. Dan krijg je dit.’

Auteur

Redactie