Uitslagen springwedstrijd Morraruters Koudum

KOUDUM

H.S.F De Morraruters hield op 19 en 20 december een springwedstrijd voor paarden en pony’s. De beide binnenbakken lagen er dankzij de terreincommissie prima bij en dankzij het zachte weer kon er ook buiten prima ingereden worden.

De paarden mochten zaterdag het spits afbijten in de klasse BB. Danielle Wester sprong met haar paard een foutloos
parcours en won de derde prijs. In de klasse B sprong Annejetske Kuipers met Festra P een foutloos parcours met 66 pnt(=1wp) voor stijl. Manon Snoek startte met Londonnich in de klasse Z en bleef in het eerste parcours foutloos(=2wp) maar had in de barrage vier fout. In het tweede parcours bleef ze ook foutloos(=2wp) en won ze de tweede prijs. Met haar andere paard Aristo sprong Manon in de klasse ZZ en in beide parcoursen had ze vier fout(=2wp).
Op zondag startte Mathilda Busman met Liberty na een lange blessuretijd weer in de klasse B cat DE en won in het eerste parcours de derde prijs. Ze was twee keer foutloos met een stijl van 70,5 en 72 pnt (=2wp). Samantha Konst sprong met Ameretto twee keer een foutloos parcours en kreeg een stijl van 65 en 67,5 pnt (=2wp). Annemarie Bouma sprong met Soraya in de klasse L cat DE en won de derde en tweede prijs met twee keer een foutloos parcours(=4wp). Marije de
Vries met Danny startte in de klasse L cat ABC en bleef foutloos in het tweede parcours(=2wp).
Overige uitslagen
Op 20 december is Kenna Bakker met haar paard Binck afgereisd naar Sonnega om daar te starten in een subtopwedstrijd. In de klasse Prix st George won ze de derde prijs met 63.09%.

Auteur

Marike Van der Molen